In H​ar​mo​ny

Samenwerking

SABRINA VERHOEVEN

Sensi & Relaxatie therapeut

MIJN VERHAAL


Als kind nam ik intuïtief veel dingen waar, ik voelde dat dit belangrijk voor mij was maar sloot mij hiervan af.

Jaren heb ik vooral vanuit mijn hoofd geleefd, geanalyseerd, gedaan wat er van mij werd verwacht zonder dat ik er bij stilstond of dit echt was wat bij mij paste. Ik stopte mijn emoties en kwaliteiten weg, maar hierdoor kreeg ik last van de nadelen die bij hooggevoeligheid horen, zoals energieën van anderen waar- en overnemen, onzekerheid, angst om mijzelf echt te laten zien.

Tot een zware burn out, chronische vermoeidheid en uiteindelijk ook kanker mijn levensweg helemaal veranderden. Zo ben ik door de jaren heen met verschillende behandelingsmethoden en opleidingen in contact gekomen en voelde ik een verandering.

Ik leerde mezelf terug wat beter kennen en kon dichter bij mijn kern komen.

Toen ik me sterker voelde ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarbij ik verschillende behandelingstechnieken kon aanleren.

Zo ben ik in Nederland terecht gekomen voor de opleiding tot Sensi-Therapeut. Het is mijn missie om anderen te helpen op hun weg naar heling met een gevarieerd aanbod aan therapieën voor lichaam en geest.

Sinds 2014 kan je terecht in mijn Bie-Zen praktijk.

Sinds 2016 geef ik relaxatie en meditatie groepslessen.

Ik ben ook voorzittend lid van Naturo (erkende beroepsverening voor gezondheidstherapeuten).


HET MOOISTE WAT JE

KAN WORDEN IS JEZELF!


In de praktijk van Bie-Zen kan je terecht voor spanning, stress en lichamelijke problemen, burn-out, bored out, fybromyalgie, angsten en andere storende kwalen die je beperken in je dagelijkse leven.

Bij Bie-Zen zijn de therapieën gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen en de oorzaak van jouw lasten weg te halen of te verzachten. Gevoelige mensen die vaak last hebben van te veel emoties, gedachten en gevoelens vinden bij Bie-Zen antwoord op hun vragen en de gepaste oplossingen.


KOM DICHTER BIJ JEZELF EN LAAT SPANNINGEN LOS


Bie-Zen biedt jou een behandeling op maat door middel

van deze verschillende behandelingstechnieken:

Drukpuntbehandeling, Holistisch Pulsing, Edelstenen therapie, Burn-out-protocol, EFT (Emotional Freedom Therapie), Ontspanningstherapie, Chinese hoofd-, schouder en nekmassage,

Bioresonantie therapie, Meditatie, Klankschalen therapie, Chakra healing,…


Sinds 2021 kan je bij Bie-Zen ook terecht voor Biologische natuurlijke verzorgingsproducten, essentiële oliën, edelstenen en edelstenen juwelen in mijn klein gezellig winkeltje te Hoeilaart of op mijn website www.bie-zen.be